Prijzen

Sint in Putten

VOOR HET GEZELLIGSTE FEEST VAN HET JAAR

 

 

 

Sinds 1987

Prijzen

 

Onze bezoeken richten zich voornamelijk op Putten en omgeving. Maar in overleg kunnen de mogelijkheden voor een bezoek verder weg ook bekeken worden.

 

Over de tarieven

 

Sint en Piet komen naar Nederland om de verjaardag van de Goedheiligman uitgebreid te vieren, niet om winst te maken. De inkomsten die  voortvloeien uit de optredens worden dan ook alleen gebruikt voor de financiering van het materiaal en het dekken van de onkosten. Zo blijft  Sinterklaas in de eerste plaats een feest van geven, niet van nemen!

 

 

HUISBEZOEKEN

 

Onze huisbezoeken duren standaard ongeveer 25 minuten.

Bij dit bezoek zal Sinterklaas en zijn 3 Pieten mee komen. Heeft u meer dan 5 kinderen is het raadzaam om een dubbel bezoek te boeken. Dit is om  alle kinderen net zoveel aandacht te geven als alle andere kinderen.

 

Het tarief (inclusief strooigoed) is €45,- per bezoek.

 

 

 

BEDRIJF, SCHOOL OF VERENIGINGEN BEZOEK

 

School- en Bedrijfsbezoeken spreken wij in overleg met u af. Ieder Sinterklaasfeest is immers weer anders, en zo kunnen wij zo goed mogelijk tegemoet komen aan uw wensen. Ook het tarief hangt samen met uw precieze wensen.

Stuurt u voor mogelijkheden en tarieven gerust en vrijblijvend een e-mail, dan neemt onze secetaresse zo snel mogelijk contact met u op!