Werkwijze

Sint in Putten

VOOR HET GEZELLIGSTE FEEST VAN HET JAAR

 

 

 

Sinds 1987

Werkwijze

 

Wanneer U ons heeft gevraagd uw Sinterklaasbezoek te verzorgen, dan doen wij dit met als doel uw kinderen en uiteraard ook U een geslaagd Sinterklaasfeest te laten beleven.

 

 

Onze Sint komt altijd vergezeld van 3 pieten bij U langs. Uiteraard hebben de pieten heerlijk strooigoed bij zich, wat zij aan de aanwezige kinderen en volwassenen zullen uitdelen. Sinterklaas heeft natuurlijk zijn grote boek bij zich, waaruit hij de verstrekte informatie met het desbetreffende kind bespreekt. Let op, onze Sint is geen opvoeder en zal kinderen dus niet gaan straffen of wijzen op slechte gewoontes. Wat ter sprake komt is positief en zal het kind geen rot gevoel bezorgen.

 

 

Onze Sint en pieten vinden het ook erg leuk, wanneer de kinderen hun specialiteiten showen. Dus wanneer ze kunnen dansen, turnen, een muziekinstrument bespelen of iets anders goed beheersen willen zij dit graag zien. De pieten zullen hier natuurlijk op inspelen en graag deelnemen aan de getoonde kunsten.

 

 

Voor huisbezoeken rekenen wij +/- 25 minuten bezoektijd (inclusief aankomst en vertrek). Mocht er bij U thuis een groot aantal kinderen aanwezig zijn, meld dit dan bij de informatie aanvraag/boeking zodat we extra tijd kunnen inplannen (meer prijs). Tevens rekenen wij iets meer voor plaatsen buiten onze gemeente Putten.

 

 

Tijdens de bezoeken is het ook erg leuk om foto's te maken van Sinterklaas met uw kinderen. Hieraan verlenen wij natuurlijk alle medewerking. Echter willen wij U er wel op wijzen, uw kinderen niet te dwingen met Sint en/of piet op de foto te gaan. De pieten, maar ook Sinterklaas zullen proberen het ijs te breken, maar gaan dit niet opdringen. Wanneer uw kind echt niet wil, probeer het dan een volgende keer weer.

 

 

 

N.B: om de geloofwaardigheid te waarborgen, plaatsen wij geen boekingen voor datum van intocht of na 5 december.